Meubels renoveren

Je eetkamer of meubels beu, nood aan een ander interieur? Ik zorg voor een nieuw interieur!

Zandstralen

Zandstralen schuurt het meubelstuk helemaal schoon zodat het hout zijn oorspronkelijke uitstraling terug krijgt. Bovendien komt het zand in alle hoekjes en gaatjes komt, waardoor meubels met krullen of bloemen geen probleem opleveren.

Omdat ik samenwerk met iemand die gespecialiseerd is, is het resultaat schitterend. Achteraf zorg ikzelf voor een nieuwe afwerking naar keuze.

Zandstralen is een handige manier om meubels een perfecte metamorfose te geven. Dankzij zandstralen is schuren van oude vernis- of verflagen niet nodig. Op deze manier beleeft u weer plezier aan de renovatie van uw interieur.

Verwijderen van lak en verf

Als de oude lagen verf of lak worden verwijderd  wordt het hout weer in de originele staat terug gebracht. Dit is een prima basis voor de verdere afwerking, waarbij eindeloos veel variaties mogelijk zijn.

  • Patineren: dit is een decoratieve verftechniek. Met krijt-of kalkverf geef ik op meubels of muren een oude en doorleefde look. De patina geeft ze meer diepte en authenticiteit.
  • Ceruseren: dit is een oude techniek om de natuurlijke nerven van uw meubelen extra in de verf te zetten. Het hout worden gevuld met een olie( naturel of gekleurd ). Op deze manier verhogen we het contrast. De garantie op een stijlvol effect!
  • Kalkwax: met deze wax geef je blank hout snel en gemakkelijk een subtiel kleureffect. Bijvoorbeeld op onbehandeld hout of om een mooi verweerd effect te krijgen. Zo kunnen uw waardevolle, maar verouderde kasten weer prachtig gerestyled worden.

Interesse?

Ook geïnteresseerd om uw meubelen te laten renoveren ? Geen inspiratie voor uw woning, ik ontwerp en doe een voorstel.
Vraag een gratis offerte aan, en wij komen op locatie alles rustig te bekijken. Bovendien kan dit ook ‘s avonds en in het weekend. Stuur gerust een foto door naar kris@krisation.be

Realisaties

Contacteer me

Ben je geïnteresseerd? Contacteer me via het contactformulier.