Vintage

Staande klok voor en na

Vintage, een woord dat je tegenwoordig overal tegenkomt.
Wat is eigenlijk de betekenis van Vintage?
1) Antieke uitstraling hebbend 2) Min of meer antiek 3) Retro 4) Tweedehands… kortom iets van vroeger.

Wie kent er nog de staande klokken die vroeger bij Bomma en Bompa in de living stonden. De grote klokken die om het uur een mooie bimbam toverden, die we door heel het huis konden horen. Deze klokken werden gemaakt in eik en hadden een mooie donkerbruine kleur ( zoals de meeste meubels toen). Onlangs mocht ik zo een mooie klok restylen. Zorgvuldig werd heel het mechanisme verwijderd door vakmensen Henderyckx & Zonen uit Lier. Nadien werd ze gezandstraald door DTC uit Berlaar. Na dit alles mocht ik de klok terug een eigentijdse look geven. De klok werd voorzien van een laag Grandiose.

Autentico Grandioze harde wasolie is een hoogwaardige beschermende coating voor onbehandelde houten oppervlakken (zoals meubels en vloeren).
Natuurlijke oliën en wassen worden gebruikt om het oppervlak een diepe en natuurlijke uitstraling te geven, terwijl het oppervlak wordt beschermd tegen vlekken, vocht, vuil en dagelijks gebruik. Autentico Grandiose wordt geleverd in een niet-getinte (natuurlijke) versie en acht gekleurde varianten.

Een voor en een na tot van een tevreden klant.
Meer info en gratis prijsofferte info@krisation.be

Groetjes
Kris


Share this post
  ,